dimecres, 30 de setembre del 2015

Diada de Sant Miquel

 Sempre que arriba el dia de Sant Miquel feim festa a l'escola i aquest dilluns 28 celebrarem la diada de Sant Miquel.
Com ja és tradició a primera hora férem la volta en tren pel poble com si fossem els carros que anaven de festa cap al poble. A més com l'any passat en Dario i en Pere sonaren flaüta, tambor i castanyoles pel camí.
Després de la volta començàrem els tallers. hi havia 6 tallers diferents: fer barretines, fer tutes, fer emprendades, vestir o pintar pagesos i pageses, tir amb bassetja, i fer ucs i brular corn.
Tots els infants de l'escola ens mesclàrem per grups i anàrem a cada taller que ens tocava segons l'ordre.
Després dels taller i també com sol ser tradició l'APIMA en havia preparat un d'aquestos esmorzars tant bons que solen fer de pa amb sobrassada i formatge i una mica de beure.
Una vegada que havíem esmorzat poguerem jugar a jocs tradicionals al pati. n'hi havia molts: cadires, estirar corda, curses de sacs, esqui pagès, tirar a bitlles, tir amb bassetja...
Per acabar el dia els balladors i balladores de l'escola que formen part de la Colla de Balansat ens feren una petita ballada de la que pogueren participar tota l'escola. I al final en Joan Carles Rodríguez, president de la comissió de festes de Sant Miquel va entregar els premis del concurs de dibuix i redacció "Les festes del meu poble".
La nostra guanyadora va ser n'Elea. Enhorabona!!!!

5 comentaris:

  1. QUE PULIDAS LES FOTOS DEL BLOC

    ResponElimina
  2. Hola soy ibra me ha gustado lo de las peonzas i tambien lo de el pajaro.

    ResponElimina
  3. Va se molt divertid les festas del meu poblé

    ResponElimina
  4. El video de les beldades es molt divertid

    ResponElimina